diumenge, 21 de març del 2021

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ 2021-22

Clicant damunt la següent imatge podreu accedir a tota la  informació del procés.

                            

A causa de la situació actual, provocada pel Covid-19, tal i com ja es va dur a terme en el procés d'escolarització 2020-2021, en el procés d'escolarització 2021-2022 la tramitació de les sol·licituds serà preferentment telemàtica

Per tal d'identificar-se electrònicament a l'hora de realitzar la sol·licitud telemàtica es poden utilitzar dos mecanismes:

1.- Usuari i contrasenya del GestIB.

2.- Cl@ve.


     

CALENDARI DEL PROCÉS (Per a consultar tota la informació, clicar aquí.)

  • Per als nins nascuts el 2018 s'ha de participar en el procés d'admissió Infantil (3-6 anys).
  • Per canviar de centre també s'ha de participar en el procés d'admissió del nivell corresponent a l'alumne que volem canviar.
  • En el cas dels centres públics, el procés d'adscripció es fa quan un alumne acaba l'etapa educativa en el seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius. Això seria quan es passa de 6è d'Infantil a 1r de primària (només si el centre no té primària), de  6è de primària a 1r d'ESO i  de 4t d'ESO a 1r de Batxillerat (només si el centre no disposa de batxillerat).
  • En el cas de centres concertats, no sempre tenen adscripció. Si fos el cas s'hauria de participar en el procés d'admissió quan en el mateix centre no hi hagi més nivells educatius i aquest centre no tengui adscripció a cap altre centre concertat.
  • calendari 2021-2022