divendres, 21 de gener del 2022

SANT ANTONI 2022

Aquest curs, tot i la situació actual que esteim vivint, a l'escola continuam amb la mateixa  il·lusió i entusiasme per a seguir celebrant les nostres tradicions i festes populars.

Enguany hem organitzat un Sant Antoni diferent.  Tot i que no ens hem pogut reunir hem realitzat diferents actes on tota l’escola hi ha participat.

Algunes famílies de l’escola ens han ajudat  a fer la tradicional TORRADA DE SOBRASSADA al pati.


Amb la col·laboració de mestres, famílies, el Molí de Dalt, l’Ajuntament de Sant Lluís i Telas Belén hem pogut muntar una EXPOSICIÓ D'EINES I ESTRIS per a donar a conèixer a l’alumnat la vida al camp, la roba, els objectes de cuina i, com correspon per Sant Antoni, tots els estris per a fer porquejades i elaborar les sobrassades.

Clicant al següent enllaç podreu accedir a la resenya que ha publicat la Fundació  Enciclopèdica de Menorca sobre la nostra exposició. Gracies a l'Encicloèdia  (nombre XIV) hem pogut identificar i descriure cadascun dels elments de la mostra. 



I per acabar la festa, hem gaudit de la representació de “La llegenda de na Nura” a càrrec de la Colla de Gegants de Llucmaçanes.



Moltes gràcies a tots!