dijous, 15 d’abril del 2021

MENORCA BORINA'T

Vos informem que la nostra escola s’ha adherit al projecte innovador “THE DAILY MILE” del programa MENORCA BORINA’T del Consell Insular de Menorca (CIME), que pretén fomentar l’activitat i l'exercici físic promocionant estils de vida actius i saludables a les escoles de Menorca.

L’objectiu principal, és promoure els hàbits saludables, evitant el sedentarisme infantil augmentant el temps d'activitat física diari i setmanal dels escolars i tenint en compte que els beneficis que aporta la pràctica no només són físics sinó també emocionals, socials i mentals.

Aquesta iniciativa consisteix en què l’alumnat participant, durant la seva jornada lectiva, ha de córrer o caminar durant 15 minuts o fins finalitzar la distància de 1600 metres. L’activitat es realitzarà de manera diària, a l’aire lliure i respectant el ritme de cada alumne.

Aquest trimestre, participaran de la iniciativa 4 grups de primària de la nostra escola (4tA, 4tB, 4tC i 5èA) de forma pilot i experimental. El mes de juny valorarem els beneficis obtinguts i l’opció de continuar amb la proposta el curs que ve, fent-la extensiva als altres grups.