dilluns, 23 d’octubre del 2017

Benvinguts al curs 2017/18

Us donam la benvinguda al nou curs 2017/18. Enguany, i com una de les primeres novetats, dir-vos que hem estrenat nou equip directiu. N’Ivan, na Joana i na Yolanda seran a secretaria per ajudar-vos en tot allò que puguin.

Com sabeu, al curs passat teníem els 4ts triplicats i, lògicament, enguany hi tenim els 5ès. Hem prioritzat l’atenció individualitzada a l’alumnat
mitjançant els suports entre mestres i, a matemàtiques a partir de 3r curs de primària, triplicar o quadruplicar els grups per tal que el/la mestre/a pugui atendre millor als vostres fills. A primer cicle hem prioritzat també la realització de racons de matemàtiques.

El lema d’enguany de l’escola és “Llegeix i somia”. Els mestres estem molt il•lusionats amb la formació que ja vam començar al curs passat i seguim enguany. Creim que és molt important que els nostres alumnes adquireixin un hàbit lector i, des d’aquestes primeres setmanes de curs ja hem engegat diferents propostes que segur motivaran als fillets/es. La nova biblioteca a la planta baixa és ja una realitat; amb una ambientació especial destinada a crear un ambient màgic, llibres nous triats amb cura i unes mestres que faran segur que els vostres fills s’endinsin i gaudeixin dels mons i les històries fantàstiques que ens ofereixen els llibres.

Un altre aspecte que ens agradaria destacar d’aquest inici de curs és el pati; un espai de convivència on l’alumnat comparteix molts de moments i on segueixen els seus aprenentatges. Com sabeu, al curs passat vam iniciar un projecte de reflexió i reforma de les instal•lacions del pati de darrera, aconseguint el finançament gràcies als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Maó. El resultat final del projecte, encara no finalitzat del tot, creim que és excel•lent. Amb aquesta mateixa idea, durant aquest curs durem a terme l’anàlisi del pati central (què tenim) i el projecte (què volem tenir), i per açò us demanarem a voltros i als vostres fills com volem que sigui el nostre pati en un futur proper.

Esperam que tingueu un curs tranquil i carregat de nous aprenentatges i vivències.