Escolarització 2021-22

PROCÉS ADMISSIÓ curs 2021-22: 

TRÀMIT SOL.LICITUDS

QUAN? del 3 al 14 de maig

QUI? Nascuts 2018 o alumnes que volen canviar de centre.

COM? Tràmit telemàtic a través de la plataforma informàtica de l'administració digital el Govern de les Illes Balears al segënt enllaç 

( clicau damunt la imatge)

  • TRÀMIT AUTENTIFICAT: mitjançant  un dels següents sistemes: usuari i contrasenya Gestib o  Cl@ve.  Només s'haurà d'anar al centre si s'ha d'aportar documentació que no pugui ser consultada telemàticament, cosa que se us indicarà en la vostra sol·licitud.
  • TRÀMIT ANÒNIM (no identificat electrònicmament): amb número DNI o NIE i el número de telèfon mòbil. Haureu de dur l'imprès de sol·licitud al centre en primera opció. Us haureu d'identificar i aportar la documetació que no es pugui consultar de forma telemàtica.

La consulta de les llistes provisionals de puntuació i de les llistes definitives, així com la formulació de reclamacions, també es farà de manera telemàtica, a través de la web del servei d’Escolarització. 

Podeu fer la consulta a l'enllaç anterior.

 

Si teniu dubtes us podeu dirigir a la pàgina web de Conselleria, o bé podeu telefonar al centre a partir de dilluns 3 de maig.


  CURS

Nombre de VACANTS

ofertades

4t EI 

40

5è EI     

0

6è EI    

2


1r EP  

9

2n EP   

13

3r EP   

14

4t EP 

3

5è EP 

-1

6è EP 

-1


CALENDARI DEL PROCÉS 2021-22 

(Per a consultar tota la informació, clicar aquí.)

PROCÉS ADMISSIÓ: 

El procés d’admissió és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre o la incorporació al sistema educatiu (4t d'Educació Infantil, infants nascuts l'any 2018).


PROCÉS ADSCRIPCIÓ: 

El procés d’adscripció és per alumnat que acaba 6è de primària i ha de de continuar els seus estudis a altres centres adscrits, en el nostre cas l’IES JOAN RAMIS I RAMIS, IES CAP DE LLEVANT O IES PASQUAL CALBÓ.


calendari 2021-2022

A causa de la situació actual, provocada pel Covid-19, tal i com ja es va dur a terme en el procés d'escolarització 2020-2021, en el procés d'escolarització 2021-2022 la tramitació de les sol·licituds serà preferentment telemàtica. 

Per tal d'identificar-se electrònicament a l'hora de realitzar la sol·licitud telemàtica es poden utilitzar dos mecanismes:

1.- Usuari i contrasenya del GestIB.

2.- Cl@ve.Clicant damunt la següent imatge trobereu tota la informació del procés