CARTELLERA LITERÀRIA


 


Aquest curs 2021-22 hem posat en marxa la cartellera literària amb la finalitat de donar visibilitat a les activitats que es realitzen a l'escola entorn la competència literària.


Quin format té?

La cartellera està situada a l'entrada de l'escola i  recopila activitats que feim des de 4rt E.I a 6è d'E.P entorn a la lectura, a més d’oferir informació i perquè no, aprendre tots i totes i donar-nos idees.


Que hi  trobarem?

  • Calendari mensual on hi ha marcades les efemèrides relacionades amb la literatura infantil i juvenil o dates a destacar.
  • Informació sobre l’autor/a de les efemèrides: En aquest apartat hi ha les curiositats i les dades a destacar de l’autor/a que hem triat. També enviam un butlletí de la cartellera amb un resum d'aquest informació perquè l poder-ho treballar dins l’aula amb els nostres alumnes.
  • Un personatge: els personatges escollits solen tenir relació amb l'autor/a escollit, ja que formen una part molt important de la literatura (com també ho són les il·lustracions) per tant aquest apartat serveix per destacar-ho.
  • Recomanacions: com la paraula diu són propostes de lectura relacionades amb les efemèrides del mes, gaudireu de totes elles!!! 
  • Una poesia: moltes vegades la tenim molt oblidada i per aquest motiu vam trobar necessari deixar un petit espai per recordar la seva importància. De vegades tindrà relació amb les efemèrides i d'altres no. 
  • Activitats entorn a la lectura que feim a l'escola: A la nostra escola durant alguns cursos hem fet formació i hem treballat sobre el plaer lector i el foment de la lectura. Per tant a l'aula feim moltes activitats en relació a aquest tema. Volem oferir un espai per donar-li visibilitat i a més poder fer un recull de totes les activitats que realitzem.
  • Una frase: una cita o frase que ens faci pensar entorn la literatura, lectura, biblioteca...