divendres, 27 d’octubre del 2017

1a reunió del Consell de Delegats 17/18

Dimarts 24 d'octubre, a les 10.00 h, es va dur a terme la primera reunió oficial de delegats d'aquest curs. En aquesta primera trobada, els dos representants triats per cada classe de primària van poder debatre una sèrie de qüestions que prèviament havien acordat amb el grup aula corresponent.

L'ordre del dia s'iniciava amb la constitució del nou Consell de Delegats 17/18, on cada parella es va presentar als altres. Seguidament, es va explicar com funcionaria aquest consell de participació i, finalment, es va començar a debatre el punt de les normes de les diferents zones noves al pati de darrera. L'hora se'ns va fer curta i no vam poder acabar de tractar tots els temes que estaven proposats. Per aquest motiu, es dedicarà una segona sessió dimarts que ve a les 8.30 h a l'aula del costat de religió, al 1r pis. Els delegats ja estan oficialment convocats.

Va ser una autèntica lliçó de participació en el dia a dia de l'escola, en els projectes comuns que tenim engegats i en el respecte mutu per les opinions dels altres. Cada parella de delegats va escoltar les opinions dels altres, les va respectar i, el que va ser més important, van ser capaços d'arribar a acords i cedir per arribar-hi. La majoria d'aquests alumnes s'estrenaven en el càrrec i, des del punt de vista del director, van deixar el pavelló molt alt!

Els delegats participants varen ser:

1r A: Marc Vallés i Àlex Carretero.
1r B: Noa Sintes i Marc Barceló.
2n A: Santi Orfila i Noa Marquès.
2n B: Pau Sanjuan i Amaia Vidal.
3r A: Miquel Villalonga i Ariadna Palacios.
3r B: Héctor Cerdeña.
4t A: Ferran Pons i Martí Ruau.
4t B: Lucas García i Laia Juanico.
5è A: David Sáez i Pau Jover.
5è B: Àlex Sintes i León Tudurí.
5è C: Xavi Enseñat i Jaume Espinosa.
6è A: Dario Soto i Sara Moll.
6è B: Joan Monjo i Sarah Pons.

Reunits, participant i escoltant les opinions dels altres companys.