divendres, 30 d’octubre del 2015

Jornada Escola - Família

El passat dia 17 d’octubre vam celebrar al CEIP Mare de Déu de Gràcia de Maó la primera Jornada d’Escola i Família, dins el marc d’aquest curs escolar 2015-16 que té precisament el lema “Tots Junts, Escola i Família”.

Al llarg de la jornada vam realitzar diverses activitats com és preparar l’hort escolar, sembrar tres arbres al pati petit, decorar amb dibuixos les parets dels patis, pintar els suros d’algunes classes i passadissos i pintar de colors vius i divertits les columnes de la porxada de les classes d’infantil.

La jornada va començar un poc més tard de les 10 del matí i va acabar amb un dinar en un ambient festiu.

Des del Centre volem agrair a tots els que van col·laborar i van fer possible aquesta Jornada, començant per les famílies que eren les protagonistes, l’APIMA del Centre per la col·laboració prestada, els mestres que hi van assistir i l’Ajuntament de Maó i la Brigada Municipal d’Escoles per la seva aportació material i humana. Sense tots ells no hagués estat possible realitzar aquesta Jornada de la qual hem xalat tots.

Esperem que l’any que ve puguem organitzar-ne una altra. Moltes gràcies a tots!!


CEIP Mare de Déu de Gràcia de Maó


divendres, 9 d’octubre del 2015

Tallers de família 2015-16

Des de l'Ajuntament de Maó, a través de l'Àrea de Serveis Socials i Àmbit Socioeducatiu, ens han fet arribar la informació sobre els tallers de família que es duran a terme durant el present curs 2015-16.

La majoria de tallers començaran a partir de mitjan octubre i es preveuen sessions setmanals, quinzenals i mensuals.  En el moment de la inscripció es donarà tota la informació pertinent.  Per tal que les persones interessades s'hi puguin apuntar us haureu de dirigir a la web de l'Ajuntament de Maó clicant en el següent enllaç.


També us donam tota la informació publicada en un petit fulletó que trobareu a continuació, que fins i tot us el podeu descarregar.  Esperam que sigui del vostre interès.

Moltes gràcies.

L'Equip Directiu del centre